Het online boekingsplatform van Doctena is gesynchroniseerd met ifa Systems

ifa Systems is één van de wereldleiders in het verschaffen van elektronische medische dossiers op vlak van oogheelkunde. Het bedrijf ontwikkelt, verdeelt en installeert software oplossingen en componenten bedoelt voor oogheelkundigen en oog klinieken in de IT zorg industrie, wereldwijd.

De synchronisatie tussen Doctena en ifa Systems staat toe aan oogheelkundigen een feilloze verbinding te maken tussen beide programma’s.

Real-time synchronisatie

Het is niet nodig om tweemaal dezelfde handeling te verrichten. De automatische synchronisatie-interface zorgt voor een vlotte en real-time communicatie tussen HealthOne en uw Doctena online agenda. Dubbele boekingen zijn dus onmogelijk.

Communicatie

De synchronisatie verbinding vereenvoudigt op foutloze wijze de communicatie tussen 2 programma’s en zorgt ervoor dat dubbele boekingen onmogelijk zijn.

Controle

Desgewenst kan u de volledige agenda-functionaliteiten van Doctena gebruiken om zo uw agenda in te stellen naar uw persoonlijke wensen. Bovendien kan u altijd gemakkelijk opvolgen wat er online gebeurt. Ook uw online aanwezigheid kan u met enkele clicks beheren.