Verbeterde zoekresultaten voor op ons patiëntenplatform

 

Negen van de 10 gebruikers vinden het patiëntenplatform van Doctena ‘makkelijk’ of ‘zeer makkelijk’ te gebruiken. Dat is best goed, maar daarmee zijn we er nog niet! Daarom hebben we de manier waarop patiënten naar u op zoek zijn op Doctena verbeterd.

 

Het is nu mogelijk om te zoeken naar de locaties van gezondheidszorgverleners op het precieze adres, de postcode, de stad en het district. De resultaten worden weergegeven voor een standaard radius die aangepast kan worden.

 

Afbeelding 1:Een patiënt die een adres invoert in het veld voor het zoeken naar een locatie

 

Daarnaast ziet de patiënt bij het zoeken naar een specialisme dat niet het belangrijkste vakgebied van de gezondheidszorgverlener is nu beide: het vakgebied waarnaar hij op zoek was en het belangrijkste vakgebied van de gezondheidszorgverlener.

 

Afbeelding 2:Als het specialisme waarnaar een patiënt op zoek is niet overeenkomt met de hoofdspecialiteit van de gezondheidszorgverlener, maar het is een van zijn/haar andere specialismen, dan worden beide specialiteiten weergegeven.

 

Deze en vele andere mogelijkheden, kleine extra toepassingen, aanpassingen en verbeteringen staan tot de beschikking van onze cliënten en hun patiënten.

 

We werken voortdurend aan de verbetering van de dienstverlening van Doctena; over het algemeen versturen we elke 8-12 weken upgrades met significante verbeteringen. Momenteel werken we aan een aantal geweldige toepassingen; we verheugen ons nu al op de uitrol.

Blijf geabonneerd op het blog of volg ons op Twitter op https://twitter.com/doctena om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Als u een cliënt bent: hartelijk bedankt! Bent u geen cliënt, maar worstelt u met afsprakenbeheer, te veel telefoongesprekken en te weinig zichtbaarheid online? Dan is het tijd om Doctena te proberen. We willen u graag een rondleiding geven en uw mogelijkheden bespreken.

 

_______

Meer weten over Doctena Pro?

 -> Doctena Pro

Heeft u vragen?

Gelieve contact op te nemen met support@doctena.com