Updates voor de configuratie van afspraaktypes

 

 

In januari legden we ons toe op de verbetering en uitbreiding van de sectie afspraaktypes. Zowel het visuele als het functionele aspect van de schermweergave werden aangepast.

  • U kunt voortaan uw afspraaktypes configureren voor elke praktijk waarin u actief bent.
  • U kunt vanaf nu de minimale termijn – d.w.z. de periode waarin patiënten en verwijzende artsen een beschikbare afspraak niet meer kunnen zien of boeken – afzonderlijk configureren voor elk afspraaktype. Als u een specifieke termijn niet nodig vindt, laat het veld dan leeg. De standaardwaarde van uw instellingen wordt dan gebruikt.
  • Zoals velen onder jullie ons vroegen, hebben we ook de maximale termijn geïntroduceerd, d.w.z. de periode waarin beschikbare afspraken zichtbaar zijn en door patiënten en verwijzende artsen kunnen geboekt worden. Die termijn kan ook afzonderlijk worden geconfigureerd voor elk afspraaktype.
  • Andere voorbeelden van verbeteringen: afspraaktypes kunnen verwijderd worden of naar andere praktijken of collega’s gekopieerd. We hebben ook het kleurengamma uitgebreid en opgefrist.

 

Updates voor de configuratie van afspraaktypes

Updates voor de configuratie van afspraaktypes

 

Deze nieuwe functies zijn bijzonder nuttig in combinatie met de nieuwe boekingsvoorschriften die we eerst zullen activeren voor de Doctena PRO-gebruikers in Duitsland en daarna voor alle andere gebruikers.

_______

Meer weten over Doctena Pro?

 -> Doctena Pro

Heeft u vragen?

Gelieve contact op te nemen met support@doctena.com