U maakte eerder al kennis met de creatie van werkschema’s om de publicatieprocedure van beschikbare afspraken in uw agenda te vereenvoudigen.
Vandaag stellen we u een nieuwe sectie voor om die werkschema’s nog beter te configureren en om een stap verder te gaan in de automatisering en vereenvoudiging van uw agenda.

Ga naar de pagina Sjablooninstellingen in de sectie Instellingen van uw Doctena Pro-agenda.

De instellingen worden standaard geconfigureerd zodat ze geen invloed hebben op uw huidige organisatie; we hielden rekening met wat werd ingevuld in het veld ‘Standaardsjabloon’ in de sectie Zorgverleners van uw parameters (een veld dat sindsdien werd verplaatst naar de nieuwe configuratiepagina van de werkschema’s).

Nu is het aan u om de configuratie van uw werkrschema’s te verfijnen (of niet!).

  • U kunt een datum bepalen vanaf wanneer uw uurschema op uw agenda moet toegepast worden (bv. vanaf de openingsdatum van uw nieuwe dokterspraktijk);

  • U kunt ook het aantal weken (vanaf de datum van vandaag) bepalen waarin de beschikbare afspraken permanent in uw agenda moeten gepubliceerd worden (elke dag die verstrijkt, wordt een nieuwe dag van beschikbare afspraken in uw agenda gepubliceerd om rekening te houden met het aantal weken dat u heeft opgegeven).