Multi-fotogalerij voor Doctena Pro gezondheidszorgverleners

 

Gezondheidszorgverleners hebben ons herhaaldelijk verzocht om de mogelijkheid om patiënten meer dan een foto te laten zien. Het is nu mogelijk om in Doctena Pro meerdere foto’s te uploaden en de hoofdfoto te kiezen. Patiënten hebben de mogelijkheid om op de profielpagina van de gezondheidszorgverlener deze foto’s in een fotogalerij met een modern ontwerp te bekijken, ongeacht of zij een smartphone of een desktop computer gebruiken.

SCREENSHOTS

Deze en vele andere mogelijkheden, kleine extra toepassingen, aanpassingen en verbeteringen staan tot de beschikking van onze cliënten en hun patiënten.

We werken voortdurend aan de verbetering van de dienstverlening van Doctena; over het algemeen versturen we elke 8-12 weken upgrades met significante verbeteringen. Momenteel werken we aan een aantal geweldige toepassingen; we verheugen ons nu al op de uitrol.

Blijf geabonneerd op het blog of volg ons op Twitter op https://twitter.com/doctena om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Als u een cliënt bent: hartelijk bedankt! Bent u geen cliënt, maar worstelt u met afsprakenbeheer, te veel telefoongesprekken en te weinig zichtbaarheid online? Dan is het tijd om Doctena te proberen. We willen u graag een rondleiding geven en uw mogelijkheden bespreken.

 

_______

Meer weten over Doctena Pro?

 -> Doctena Pro

Heeft u vragen?

Gelieve contact op te nemen met support@doctena.com