Voor alle Doctena Pro gebruikers zijn er nu last minute afspraakmogelijkheden.

 

Er waren veel klanten die bij ons kwamen met het probleem dat patiënten vaak op de spreekwoordelijke laatste minuut afspraken afzeggen, waardoor er gaten in de agenda’s ontstonden die moeilijk waren op te vullen.

Hiervoor hebben wij nu een oplossing ontwikkeld: een nieuwe toepassing waarmee patiënten zich kunnen aanmelden voor een wachtlijst en waarvan ze een kennisgeving ontvangen wanneer er een tijd beschikbaar komt die niet beschikbaar was toen ze de oorspronkelijke afspraak maakten, waarna ze hun afspraak kunnen wijzigen. Op deze manier krijgt de patiënt eerder een afspraak en kan de arts op korte termijn gaten in zijn agenda vullen.

Deze en vele andere mogelijkheden, kleine extra toepassingen, aanpassingen en verbeteringen staan tot de beschikking van onze cliënten en hun patiënten.

We werken voortdurend aan de verbetering van de dienstverlening van Doctena; over het algemeen versturen we elke 8-12 weken upgrades met significante verbeteringen. Momenteel werken we aan een aantal geweldige toepassingen; we verheugen ons nu al op de uitrol.

Blijf geabonneerd op het blog of volg ons op Twitter op https://twitter.com/doctena om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Als u een cliënt bent: hartelijk bedankt! Bent u geen cliënt, maar worstelt u met afsprakenbeheer, te veel telefoongesprekken en te weinig zichtbaarheid online? Dan is het tijd om Doctena te proberen. We willen u graag een rondleiding geven en uw mogelijkheden bespreken.

_______

Meer weten over Doctena Pro?

 -> Doctena Pro

Heeft u vragen?

Gelieve contact op te nemen met support@doctena.com