Doctena introduceert beoordelingen voor Duitse en Oostenrijkse Doctena Pro gebruikers

 

Onze cliënten in Duitsland kennen het al en patiënten in Duitsland zijn er al heel tevreden over. Nu is deze functie ook beschikbaar voor onze cliënten die Doctena Pro gebruiken en voor hun patiënten – de beoordelingen!

Na elke afspraak die een patiënt heeft gehad, of deze nu geboekt is op het patiëntenportaal of op agenda Doctena Pro, leggen we de patiënt een vragenlijst voor die 1 minuut in beslag neemt en waarin wordt gevraagd de kwaliteit van de afspraak te beoordelen

SCREENSHOT VAN HET BEOORDELINGSFORMULIER

 

… en nu de gemiddelde scores en beoordelingen in de zoekresultaten en op de profielen van de gezondheidszorgverleners.

Afbeelding 1:De gemiddelde beoordeling verschijnt naast de naam van de gezondheidszorgverlener
Afbeelding 2:Een voorbeeldcommentaar op het profiel van een gezondheidszorgverlener
Afbeelding 3:De gemiddelde beoordeling van de drie verschillende categorieën

Dit helpt onze 5-sterren cliënten om op te vallen, waardoor er meer nieuwe patiënten afspraken bij hen maken. Deze en vele andere mogelijkheden, kleine extra toepassingen, aanpassingen en verbeteringen staan tot de beschikking van onze cliënten en hun patiënten.

We werken voortdurend aan de verbetering van de dienstverlening van Doctena; over het algemeen versturen we elke 8-12 weken upgrades met significante verbeteringen. Momenteel werken we aan een aantal geweldige toepassingen; we verheugen ons nu al op de uitrol.

Blijf geabonneerd op het blog of volg ons op Twitter op https://twitter.com/doctena om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Als u een cliënt bent: hartelijk bedankt! Bent u geen cliënt, maar worstelt u met afsprakenbeheer, te veel telefoongesprekken en te weinig zichtbaarheid online? Dan is het tijd om Doctena te proberen. We willen u graag een rondleiding geven en uw mogelijkheden bespreken.

 

_______

Meer weten over Doctena Pro?

 -> Doctena Pro

Heeft u vragen?

Gelieve contact op te nemen met support@doctena.com