Back to press

Doctena online afspraken platform lanceert in Amsterdam

Friday 16 October 2015

Online diensten voor het zoeken van een nieuw huis, het boeken van een vakantie of reserveren van een tafel in een restaurant zijn al heel gewoon. Nu wordt het ook eenvoudig om online afspraken te maken bij tandarts,huisarts en medisch specialist.
Doctena richt zich uitsluitend op de medische sector en heeft als doel om patiënten te helpen bij het vinden van een zorgaanbieder en het maken van een afspraak.

Nu ook in Amsterdam
Doctena is twee jaar geleden gelanceerd in Luxemburg. Inmiddels maakt meer dan 10% van de artsen in Luxemburg gebruik van de online agenda van Doctena. Tijd dus voor verdere uitbreiding. Na België in 2014, lanceert Doctena nu in Amsterdam.
“Wij zijn verheugd om onze expertise aan Nederlandse patiënten aan te bieden” algemeen directeur en mede-oprichter Patrick Kersten. Op doctena.nl kan een patiënt een arts zoeken op specialisme, locatie en gesproken taal. Het resultaat is een lijst van artsen (die voldoen aan de zoekcriteria) met hun beschikbaarheid. De patiënt hoeft alleen maar een arts te kiezen en vervolgens kan direct een afspraak worden gemaakt. Héél eenvoudig!

Gemak
Naast het gemak voor degene die nog geen huisarts in Amsterdam heeft of die een eerste afspraak moet maken met een medisch specialist, kunnen patiënten via Doctena gemakkelijk afspraken maken bij hun huidige arts. Dit kan 24/7 en met slechts 3 kliks. Verder biedt de service voordelen voor praktijken doordat minder tijd hoeft te worden besteed aan de telefoon. Hierdoor is er meer tijd voor het beantwoorden van vragen en ontvangen van patiënten. Tenslotte verhoogt Doctena de online zichtbaarheid van artsen en is het een kanaal voor het aantrekken van nieuwe patiënten.

De Facebook pagina van Docenta heeft nu al bijna 1.500 volgers en toont daarmee de interesse van Nederlandse patiënten voor deze service.

Meer informatie vindt u op de website van Doctena

 

Source: www.dentalinfo.nl

Share on