Patiënt notificaties, afspraakherinneringen, follow-up functies, en een volledige integratie in uw software

Een digitaal beeld van uw praktijk
Coördineer uw afspraken, soorten tandheelkundige behandelingen, uw team, uw patiënten, uw behandelkamers en apparatuur met slechts één kalender

Communicatie 2.0
24/7 online boeken, annuleren en herplannen van afspraken met automatische e-mail- en sms-herinneringen

Toewijzing van afspraken op basis van boekingsregels
Beslis welke behandeling types voor welke patiëntprofielen te boeken zijn en op welke tijdstippen

Alles in één oogopslag
Onze intelligente zoekmachine vindt in een handomdraai vrije en drukke tijdstippen! Op elk moment – op alle eindapparaten

Je visibiliteit op het internet
Een relevant profiel op ons patiëntenportaal en widgets voor de integratie van online beschikbaarheden en patientbeoordelingen op uw website!

En nog veel meer
Digitale wachtkamerfunctie, vervolgfunctie voor afspraken, verwijzingen, herhaalafspraken…

+10.000 behandelaars

gebruikt het Doctena afsprakenbeheer!

96% van de patiënten

zou Doctena aanbevelen

+1.400.000 afspraken

worden per maand geboekt via Doctena!

Onze vijf topfuncties voor uw tandartspraktijk van de toekomst!

1.  Automatische afspraakherinneringen & afspraakvoorbereiding van uw patiënten

Of het nu gaat om bevestiging van een afspraak, annulering van een afspraak, kennisgeving van afwezigheid, herinnering aan een afspraak of wijziging van een afspraak, definieer meldingen voor elke standaardsituatie! Maak bovendien voor elk type tandheelkundige behandeling een individuele afspraak informatietekst aan om uw patiënten optimaal voor te bereiden op hun afspraken (breng bijvoorbeeld uw ziektekostenverzekeringskaart mee naar de afspraak).

2. Automatisch rekening houden met de beschikbaarheid van uw tandartsassistenten en apparatuur bij het boeken van afspraken
Bepaal eenvoudigweg welke hulpmiddelen, assistenten en apparaten nodig zijn voor uw verschillende soorten behandelingen. Uw praktijkkalender zal automatisch alle vereiste hulpmiddelen voor elke afspraak boeken en boekingen afwijzen als belangrijke hulpmiddelen niet op het gewenste tijdstip beschikbaar zijn. De kalender heeft een duidelijk overzicht van het gebruik van uw apparaten, kamers en assistenten.

3. Een kalender die perfect past bij uw individuele planning
Maak uw persoonlijke behandelplan! Bepaal wanneer de afspraken voor uw verschillende tandheelkundige behandelingen boekbaar moeten zijn en hoe lang ze moeten duren, afhankelijk van het profiel van de patiënt. Bij online boekingen kunt u ook bepalen hoe ver van tevoren u afspraken kunt maken en in welke volgorde ze geboekt kunnen worden (zo kan bijvoorbeeld alleen de vroegste vrije afspraak van de dag geboekt worden).

4. Plannen van herhaalafspraken in een mum van tijd
Eenvoudige en intuïtieve planning voor controle-en nazorg afspraken, dankzij individueel aanpasbare herhaling regels (dagelijks, wekelijks, jaarlijks, enz.) met inbegrip van een innovatief notificatie- en herinneringssysteem om gemiste afspraken te vermijden.

5. Alles voor een perfecte aanwezigheid op het internet en het werven van nieuwe patiënten

Bereik duizenden potentiële nieuwe patiënten via uw vermelding en opvallende profielpagina op het Doctena-patiëntenportaal en laat uw patiënten met geverifieerde beoordelingen voor u spreken. Bovendien, kan u via een widget uw online afspraken en beoordelingen integreren op uw persoonlijke website, zodanig u uw visibiliteit nog meer verhoogt via Google-zoekresultaten.

Ontdek onze functies in detail

Meer service voor uw patiënten

24/7 online afspraken maken, praktische afspraakherinneringen en kortere wachttijden!

 

> Meer informatie

Ontlast team & bespaar tijd

Minder telefoontjes in uw praktijk door over te schakelen naar online afspraken boeken, afspraken vinden en plannen in een paar klikken en nog veel meer…

 

> Meer informatie

Verhoging van de capaciteitsbenutting en de productiviteit

Vermijd afspraken die niet nagekomen worden en/of vul ze weer automatisch in, plan precies en tot op de minuut, beheer de middelen en de assistenten efficiënt…

> Meer informatie

Onze partners

Doctena integreert feilloos in uw bestaande infrastructuur. Interfaces met de meest voorkomende praktijkbeheerapplicaties maken gegevensuitwisseling mogelijk tussen uw facturatiesysteem en de Doctena-praktijkkalender! Verdere interfaces om software te oefenen zijn in de planning – vraag het aan onze klantenservice!

    

> Ontdek alle partners

Interesse? Laat ons u begeleiden in onze hele productwereld!

Vul ons contactformulier in – onze getrainde consultants analyseren gratis uw praktijkstructuur,
behoeften en werkmethoden en laten u in een persoonlijke live-demonstratie van onze kalender zien hoe onze functies u individueel kunnen ondersteunen.